Haziran ayının son haftası bayram tatiliyle biraz kısalmış olsa da İTÜ Çekirdek’te birçok yeni gelişme yaşandı. İyi fikirlerin yetişme merkezinde olan biteni sizler için derledik.

» GOM 1-2 / 8-9 Temmuz’da Kanyon AVM’de

Geçtiğimiz hafta İTÜ GVO Dr. Sedat Üründül Anaokulunda 100’e yakın çocukla keyifli bir atölye gerçekleştiren GOM, temmuz ayının başında ise Kanyon AVM’de yüzlerce çocukla eğlendirici ve öğretici atölyeler düzenleyecek.

» PARKKOLAY İstanbul havalimanlarında hizmet vermeye başlıyor
Park yeri sorununa yenilikçi çözümler getiren PARKKOLAY, İstanbul’da Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları otoparklarında da hizmet vermeye başlıyor. Artık bu iki havalimanında da önceden park yer rezervasyonu yapmak ve fiyat avantajlarından yararlanmak mümkün olacak.
» SANATBULUR ekibi Önce Vatan gazetesinde
Resim, fotoğraf, heykel ve dijital baskı alanlarında eser üreten sanatçılar ile sanatseverleri online ortamda buluşturan SANATBULUR ekibi, Önce Vatan gazetesine bir röportaj verdi.
» CEOtudent yeni tasarımıyla yayında
CEOtudent, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni yazılım ve arayüzünü devreye aldı. Ekip yeni arayüzüyle, içerik üreticilerine ve bloggerlara daha iyi bir içerik deneyimi sunmayı hedefliyor.
» Respo Gadgets ulusal basında
Uyku apnesine çözüm geliştiren Respo Gadgets, Cumhuriyet ve Sabah gazetelerinde yer aldı.
» İTÜ Çekirdek girişimleri Seedstars Istanbul finalinde
İTÜ Çekirdek girişimlerimizden AHTAPOT ve RePG, İTÜ Magnet’te düzenlenecek olan Seedstars Istanbul 2017 finalinde yarışacak. Finale kalan 10 girişim arasına seçilen girişimlerimiz Türkiye’yi önce bölgede, ardından da tüm bölge birincilerinin yarışacak dünya finalinde temsil etmek için sahne alacak.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close