İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme yaşandı!

» SanatBulur web sitesini yeniledi

Türkiye’nin online sanat galerisi olma özelliği taşıyan SanatBulur.com, logosundan sayfa tasarımlarına yeni görüntüsü ve kullanımıyla sanata gönül vermiş kişilere daha iyi hizmet vermek için çalışıyor. Yeni eklenen ve en popüler olan eserlere erişebileceğiniz, sanatçıları ve kategorileri listeleyebileceğiniz yeni tasarıma www.sanatbulur.com linkinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca: SanatBulur.com ve İş Bankası özel bir kampanya için anlaşma sağladı. 11 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında İş Bankası Yüz Yüze Bankacılık müşterilerine SanatBulur.com üzerindeki eser alımlarında kullanabilecekleri %20 indirim avantajını duyuran girişim, 700.000 İş Bankası müşterisine ulaşmayı hedefliyor.

» HUBBOX ilk satışlarını gerçekleştirdi


Makine veya makine parkurlarının izlenebilmesi, yönetilebilmesi, arıza ve bakım takibinin yapılabilmesi için uzak bağlantı cihazı ve yönetim yazılımı üretmek için çalışan HUBBOX, ilk ve ikinci satışını aynı anda yaptı. HUBBOX, Rize’de denenen ve başarılı olan cihazla birlikte 2 adet yeni HUBBOX için fatura kesecek.

 

» Bikoshu, Gourmet Garage ile anlaştı


Bikoshu, Gourmet Garage’ın e-sipariş mobil uygulama ve web geliştirme projelerini hayata geçiriyor. Gourmet Garage çok yakında hem kendine özel mobil uygulamaları ve web sitesi ile online, hem de Bikoshu pazaryeri platformunda olacak.

 

 

» Adverport, GameX fuarındaydı

Adverport, 16-17 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen GameX Dijital Oyun Fuarında Youtuberlar ve Youtube aracılığıyla sosyal medya reklamı yaptırmak isteyen kullanıcıları ile buluştu. İlk defa kullanıcıları ile bir araya gelen Adverport, 2 gün süren oyun fuarında 200’e yakın potansiyel kullanıcı ve 100’e yakın influencer ile tanıştı.

Adverport, herhangi bir kitleye erişebilen tüm sosyal medya hesaplarını potansiyel reklam verenlere dönüştürerek Youtuber olarak nitelendirilen yayıncılara gelir kaynağı sağlıyor. Bu sayede kullanıcılarına doldurdukları formlar neticesinde belirledikleri yaş aralıkları, izlenme lokasyonları, video kategorileri, reklam seçenekleri ve bütçelerine uygun olan youtuberları doldurulan forma özel bir şekilde karşısında bulabilme imkanı sunuyor. Youtuberlara ise; kendi belirledikleri kategoriler, reklam türleri ve bütçelere yönelik müşteriler tarafından gelen reklam tekliflerini inceleme imkanı sunuyor.

 

» TestMyApp ilk version’u ile Yayında !

İTÜ Çekirdek 3. çağrı girişimlerinden olan TestMyApp, uygulamasının ilk versiyonunu yayımladı.

TestMyApp özetle bir Test as a Service modeli. Müşterilerinin ürünlerini gerçek cihazlar, gerçek kullanıcılar ve gerçek saha koşullarında test etme imkanı sağlayan girişim böylece yayımlanmış uygulamada karşılaşabileceğiniz hataları önceden tespit etmeninizi sağlıyor.

TestMyApp ekibi bu kapsamda boş vakitlerinde Test yaparak ek gelir sağlamak, Test Becelerilerini geliştirmek isteyen arkadaşları da topluluğuna davet ediyor.

 

 

» BİGG Programında 2. aşama hazırlıkları devam ediyor

BİGG Programı kapsamında 2. aşamaya yönlendirilen girişimcilerimizin TÜBİTAK paneline hazırlık süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta hem sunum eğitimi organize edildi, hem de destek alan eski BİGG girişimcilerimizin, yeni girişimcilerle kendi deneyimlerini paylaştıkları söyleşi organize edildi.

 

» Pazarlama semineri gerçekleştirildi

19 Eylül Salı günü, İTÜ Çekirdek’te PayU pazarlama müdürü Gaye Ör’ün semineri gerçekleştirildi. Gaye Ör, katılımcılara girişimlerdeki pazarlama hakkındaki süreçlerle ilgili bilgi verdi.

» Ayın satış şampiyonları belli oldu!

İTÜ Çekirdek’te ayın en çok satış gerçekleştiren girişimleri belli oldu. Başarılı girişimler için geleneksel pasta töreni gerçekleştirildi.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close