İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme yaşandı!

 

İTÜ Çekirdek 2018 Ön kuluçka kabul jürileri başladı !

Big Bang 2017’nin sona ermesiyle birlikte İTÜ Çekirdek’te yeni dönem başladı. Ön Kuluçka sürecine katılacak yeni girişimcilerin başvurularını kabul etmeye başlayan İTÜ Çekirdek, girişimleri haftalık jürilerle değerlendiriyor. Böylece başvuru yapan girişimciler fazla vakit kaybetmeden jüri karşısında girişimlerini sergileme şansı buluyorlar.

Siz de girişiminizle hemen İTÜ Çekirdek’e başvurabilirsiniz: itucekirdek.com/tr

MikKo control- Akıllı Oda Termostatı Arıkovanı’nda desteğinizi bekliyor

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Kompakt Mikro Kojenerasyon’un geliştirdiği MikKo control- Akıllı Oda Termostatı projesi Arıkovanı‘nda kitlesel fonlamaya açıldı.

Kompakt Mikro Kojenerasyon, elektrik üretirken oluşan atık ısıyı kullanarak ısınma ihtiyacını karşılayacak bir jeneratör-kombi cihazı geliştiriyor.

Arıkovanı’nda ekibin yenilikçi ürününe herkesten önce ve özel fiyatlarla sahip olabilir ve seri üretim aşamasına geçebilmesi için destek sağlayabilirsiniz.

Compocket, Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 proje yarışmasında 1. oldu!

Elektrik laboratuvarlarını cebe sığdıran Compocket, Yıldız TTO’nun düzenlediği Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 proje yarışmasında 1. oldu.

Compocket, elektronik laboratuvarlarında kullanılan ölçüm cihazlarını bilgisayar tabanlı ve mobil uyumlu hale getirerek çok daha etkili bir ölçüm deneyimi sunmayı hedefleyen bir donanım-yazılım projesi ve aynı zamanda bir İTÜ Çekirdek girişimi.

 

İTÜ Çekirdek’te yılbaşı hazırlıkları başladı!

İTÜ Çekirdek’te yepyeni proje ve girişimleri şimdilerde bir yılbaşı ağacı karşılıyor! Yeni yıla hazırlanan İTÜ Çekirdek ofisinde yılbaşı atmosferini yaşatan çam ağacını hep birlikte süsledik. Yeni yıl kutlamaları için hazırlıklarımız devam edecek!

BİGG 2017 2. dönem kapsamında  bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

BİGG 2017 2.dönem İTÜ Çekirdek programı kapsamında TÜBİTAK 2. aşamaya geçip destek almaya hak kazanan 39 girişim ile Mali Konular ve Şirket Kurulumu’na yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İTÜ Çekirdek, Çözüm Atöyesi’ndeydi!

Çözüm Atölyesi’nde bu haftanın konuğu Ahtapot App oldu. Çekirdek App ve Big Bang App’in tasarımcısı Ahtapot App, Çözüm Atölyesi’nde yeni girişimlerle fikir alışverişinde bulundu.

Sports & Merits, CNN Türk ekranlarındaydı!

İTÜ Çekirdek girişimlerinden Sports & Merits, CNN Türk’te Ahmet Can’ın konuğu oldu.  Big Bang 2017’de 390 bin TL’lik yatırımın sahibi olan Sport & Merits, CNN Türk ekranlarında gelecek planlarından hedeflerinden bahsetti.

CepteTamir yeni servisi “CepteKoruma“yı kullanıcılara sundu!

Cep telefonu tamiri konusunda sorun yaşayan kullanıcılara yerinde servis hizmeti veren CepteTamir, uzun süredir üzerinde çalıştığı “CepteKoruma” adlı yeni ürününü çıkardı.

CepteKoruma paketi, yeni alınan akıllı telefonlar için tamir hizmeti veriyor. 1 yıl geçerli olan bu koruma paketi yılda 3 kez tamir hizmeti vermeyi taahhüt ediyor. Ekip, ürün satışı ile ilgili Türkiye’nin önde gelen e-ticaret kanallarıyla görüşmeler yapıyor.

2018 itibariyle Türkiye geneli bayilik çalışmalarına başlayacak olan  CepteTamir ilk çeyrekte 8 şehirde bayilik vermeyi planlıyor.

Son dönemde kurumsal anlaşmalara hız veren CepteTamir en son ”param kart” ve “master card” müşterilerine yerinde servis hizmeti verme konusunda anlaşmıştı.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close