İyi girişimlerin yetişme merkezinde bu hafta yine birçok önemli gelişme oldu!

 

Scoutium, Kasımpaşa Spor Kulübü ile işbirliğine gidiyor

Kitle kaynaklı futbolcu gözlemciliği platformu Scoutium, futbolun tüm paydaşlarıyla görüşmeye devam ediyor. Kasımpaşa Spor Kulübü Sportif Direktörü Nursal Bilgin, Scoutium ekibiyle yaptığı görüşmede platformun kulüplerin yetenekli futbolcuları keşfetmesine katkıda bulunarak, futbola ve kulüplerin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Kasımpaşa Spor Kulübü, Scoutium’la bir işbirliği protokolü imzalayarak Scoutium’un önemli destekçilerinden birisi oldu.

 

 

Parkkolay’dan yeni hızlı giriş özelliği

Parkkolay artık havalimanı otoparklarında da hizmet veriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın hemen yakınında bulunan Parkkolay üye otoparkında kullanıcılar rezervasyon işlemlerini uygulama üzerinden tamamlayarak hızlı ve sorunsuz bir şekilde karekodlar ile giriş ve çıkış işlemlerini tamamlayabiliyor.

Parkkolay’a eklenen “”Hızlı Giriş”” özelliği ile otoparka rezervasyon yapmadan, ön ücret ödemeden karekod ile otoparka anında giriş sağlanabiliyor.

Buna ek olarak yeni gelen güncellemeyle BKM Express ile ödeme özelliği Parkkolay’a eklendi.

 

 

Telegrapher Labs’tan Kreas Sanat Akademisi’ne özel hoparlörler

Duyu Gelişimi isimli eğitim programı için üretilen bu hoparlörler, üç boyutlu ses veya İngilizce adıyla environmental audio teknolojisine sahip ve seslerin geliş yönlerini gerçekçi bir şekilde fark edilmesini sağlıyor.

Özel bir ses odasinin icerisinde onceden kurgulanmis sesler kompozisyonu ile yaratici drama etkinliklerinin birlestirildigi programda, çocuklara hayal edecekleri mekanları sesleri ile birlikte dinlemenin gerçekliğinin yaşatılması hedefleniyor.

 

 

 

BUNSAR’a Microsoft’tan büyük ödül

İTÜ Çekirdek’in ilk girişimlerinden biri olan Bunsar, Microsoft tarafından Yılın Bulut Tabanlı Yazılım Şirketi unvanına layık görüldü!

 

 

Anlatsın üniversite kampüslerine girmeye hazırlanıyor

#GeleceğiniKeşfet

 

 

İTÜ Çekirdek’te yeni seminer serisi Ürün Yönetimi ile başladı

Beş ayrı konudan oluşan bu seminer serimizin ilki olan “Ürün Yönetimi” konusunda Belsh CTO’su Uğur Gökdere bizlerle oldu. Bu seminerde; iBeacon çözümlerini geliştiren ve Türkiye’de kapalı alanlarda veri dağıtım teknolojisinin erken dönem geliştiricilerinden olan Blesh, ürün yönetimi konusundaki  bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

 

 

İlk 3 çağrı girişimleri için oryantasyon gerçekleşti

İTÜ Çekirdek’e 1.  2. ve 3. çağrıda katılan girişimciler için oryantasyon gerçekleştirildi.

 

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close