Türkiye’nin en önde gelen erken aşama kuluçka merkezi İTÜ Çekirdek’in 16 Şubat’ta almaya başladı ikinci dönem başvuruları için ön değerlendirme jürileri başladı. Başvurular 10 Mart’a kadar devam edecek.

Dünyanın en iyi kuluçka merkezleri arasında yer alan İTÜ Çekirdek’te, girişimciler Genel Kategori ve Otomotiv Teknolojileri Kategorisi olmak üzere iki farklı alanda başvuru yapabiliyor.

Geçtiğimiz 5 yılda ülke genelinde 1850 girişimciye destek veren İTÜ Çekirdek’te bugüne kadar 80 firma şirketleşme başarısı göstererek, ticari hayatlarına başladı.

Girişimcilere kısaltılmış ve 8 hafta süren hızlandırılmış MBA eğitim programı ve geniş bir network ağı ile tanışma imkanı sağlayan İTÜ Çekirdek sürecine kabul edilen girişimciler, her sene İTÜ Çekirdek’in final etabı olan Big Bang’de yatırımcıların ve İTÜ Çekirdek paydaşlarının karşısına çıkarak ödül havuzundan pay almaya çalışıyor.

Sadece 2016 yılında 6000’den fazla girişimcinin başvurduğu İTÜ Çekirdek’te 20 grup Big Bang aşamasına katılmaya hak kazanarak gayri ve gayri nakdi toplam 5 milyon TL’lik kaynaktan pay almak için yarıştı.

İTÜ Çekirdek’in bir parçası olma hedefindeki girişimciler itucekirdek.com adresinden başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close