2011’den bu yana Türkiye’den teknoloji girişimleri çıkmasını sağlayan İTÜ Çekirdek, 24 Mayıs akşamı İTÜ ARI Teknokent ARI 3 binasındaki ofisinde Alumni Day gerçekleştirdi.

Geride kalan 6 yılda 825 girişime ve 1600 üzerinde girişimciye destek olan İTÜ Çekirdek’ten mezun olmuş girişimciler ile alanlarında büyük başarılara imza atan mentorları bir araya getiren mezunlar gününde, erken aşama kuluçka merkezinin 6. yaş günü de kutlandı.

Her yıl yüzlerce yeni fikrin dinlendiği ve en iyilerinin ön kuluçkaya kabul edildiği İTÜ Çekirdek, teknoloji girişimlerini hızlandırmanın yanı sıra, her yılın sonunda gerçekleştirdiği dev Big Bang yarışmasıyla iyi fikirleri dünyanın karşısına çıkıyor.

Avrupa’nın en büyük ikinci girişimcilik yarışması olan Big Bang sahnesine çıkmaya hak kazanan girişimler, toplam 5.000.000 TL’lik ödül ve yatırım havuzundan pay alma şansının yanı sıra, İTÜ Çekirdek kuluçka programına kabul ediliyorlar.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close