İTÜ Çekirdek Bloğa Hoş Geldiniz!

İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi; teknolojik, yenilikçi iş fikirlerine sahip, fikrinin inovatif ve ticari faaliyete dönüştürülebilir olduğuna inanan tüm girişimciler ve start-uplar için doğru adrestir!

İTÜ Çekirdek Blog’da Sizleri Neler Bekliyor?

Mutfak, Haberler, Yeni Başlayanlara, Kavrayış, Büyük Girişimcilik Rehberi ve Big Bang olarak içeriklerimizi 6 kategoriye ayırarak girişimcilerimizin ihtiyacı olan ya da merak ettikleri konulara/bilgilere ulaşmalarını hedefliyoruz!

Mutfak kategorimizde İTÜ Çekirdek’te gerçekleşen etkinlikler, seminerler, Çözüm Atölyeleri, gelişmeler ve İTÜ Çekirdek girişimlerimizin güncel haberlerini bulabilirsiniz.

Haberler kategorimizde; haftalık dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yeni Başlayanlara kategorimizde girişimciliğe giriş seviyesinde makaleler, örnek olay incelemeleri ve rehberleri bulabilirsiniz.

Kavrayış Girişimciliğin önemli noktalarına değinilen ve girişimlerin karşılaştıkları sorunların üzerinden nasıl başarı ile geldiklerinin anladığı makaleleri bulabilirsiniz.

Büyük Girişimcilik Rehberi  girişimcilerimiz için finansal kaynaklara ulaşma konuları ve yararlanabilecekleri altyapı desteklerini derlediğimiz yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Bıg Bang kategorimizde girişimcilik ekosisteminin heyecanla beklediği, İTÜ Çekirdek’in girişimcilik sahnesi Big Bang Startup Challenge etkinliğimiz hakkında tüm haberleri bulabilirsiniz.

Paylaşım
Close