Akıllı mobil cihazlara yerinde tamir servisi sunan Ceptetamir.com, ilk melek yatırımını yapan Burak Menteşe’den 2 milyon TL’lik değerleme ile yatırım aldı. Altyapısını güçlendirmek isteyen girişim, yatırım ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermek için çalışmaya başlamış oldu.

İsa Uysal tarafından 2016’da kurulan ve ilk olarak İstanbul’da hizmet vermeye başlayan Ceptetamir.com, çeşitli markalardaki mobil cihazların tamirini yerinde sağlıyor. Bu şekilde tamir hizmetinde müşterilerine zaman kazandıran hem de kişisel verilerin korunması konusunda titiz bir yaklaşım sergileyen girişim, şu ana kadar aralarında BKM Express, Markafoni gibi firmalarında bulunduğu 1300’ün üzerinde kurumsal ve kişisel kullanıcıya hizmet vererek pazardaki yerini güçlendirmişti.

İlk yatırımını yapan Burak Menteşe ise görüşlerini “CepteTamir.com ile ilk yatırımımı gerçekleştirmiş oldum. Yatırım yapmamın sebebi, girişimin yerinde servis, iş modeliyle insanların hayatını kolaylaştırarak zaman kazandırması ve ayrıca girişim ekibinin bu alandaki tecrübesi oldu. Cepte Tamir, bu alandaki önemli bir açığı da kapatarak, gelecekte global pazarda önemli bir noktada olacağına inanıyorum.” diyerek belirtti.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close