Her yıl İTÜ Çekirdek tarafından gerçekleştirilen ülkemizin en büyük girişimcilik yarışmalarından Big Bang’in 2016 ayağında, girişimciler toplam 3 milyon TL ödül ve sürpriz yatırımlar için 12 Kasım’da sahne alacak.

İTÜ Çekirdek tarafından kurgulanan eğitimler ile Big Bang’e hazırlanan ve jüri tarafından titizlikle değerlendirilen yüzlerce girişimden yalnızca 20 tanesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek büyük gecede Türkiye’nin karşısına çıkma hakkını kazanacak. 70 girişim ise fuaye alanındaki stantlarıyla etkinliğin katılımcılarıyla buluşacak.

178 mentor tarafından verilen 88 eğitim ile Big Bang’e hazırlanan girişimlerden hangilerinin çeyrek finale kalmaya hak kazandığı, hafta içerisinde İTÜ Çekirdek jürisi tarafından kararlaştırılacak ve duyurulacak.

Geçtiğimiz yıl 1500 kişinin katıldığı ve 42 bin kişinin çevrimiçi olarak takip ettiği Big Bang yarışması, ödül ve yatırımların yanı sıra girişimcilere basın, paydaş, işbirliği olanakları, yatırımcılarla tanışma ve olası müşterilere erişebileceği bir ortamı sağlıyor

Big Bang sürecine dair detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yarışmaya dair daha detaylı bilgiye bigbang.itucekirdek.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz yılın etkinliğin hatırlamak isterseniz aşağıdaki galeriye göz atabilirsiniz:

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close