İTÜ Çekirdek girişimlerinden Adgager, kurduğu akılcı ve işlevsel sistem ile reklamcılığı kitle kaynak kullanımı ile tanıştırıyor.

Markalar, reklam ekipleri ve insanları (gager’ları*) bir araya getiren girişim, reklam fikirlerinin bizzat hedef kitle tarafından geliştirilmesini ve iyileştirilmesini sağlıyor.

Adgager, reklam fikirlerinin istenilen zaman diliminde hedef kitleye ulaştırıyor ve onların verimliliğini analiz ediyor. Fikrin istenen etkiyi yaratacağından emin olunmasını sağlayan ise gager ismi verilen platform üyeleri.

Adgager sisteminin işlevsel olabilmesinde gager’lar olmazsa olmaz bir rol oynuyor. Markalar reklamların yanı sıra yeni ürün fikirlerini de ilk olarak gager’lara danışıyor. Kitleden alınan geri dönüşler sayesinde söz konusu ürün veya kampanya piyasaya sürülmeden önce ideal hale getirilebiliyor.

Gager’lar kendilerine gelen soruları yanıtlayarak yaratıcı sürecin parçası olduklarında, GAG ismi verilen sanal bir para birimi kazanıyor. GAG’ler istenildiğinde Türk Lirası’na ve ödüllere dönüştürülebiliyor. Markaların ürünleri gönderdiği ilk kişilerden biri olmak da gager’lığın bir diğer avantajı.

Adgager ayrıca gager’lara Los Angeles’taki Universal Studios ziyareti ve Harvard Üniversitesi kampüs gezisi gibi sürpriz ödüller de sunuyor.

Big Bang 2016‘dan ödüllerle dönen Adgager hakkında detaylı bilgi almak ve gager başvurusu yapmak için adgager.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yazar Hakkında

mm

Girişimcileri, şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir ekosistem olan İTÜ Çekirdek, kimyadan elektroniğe, bilişimden biyogenetiğe tüm sektörlere açık bir girişimcilik merkezidir.

Paylaşım
Close